Închide meniul

"Messi este greu de antrenat, dar cine sunt eu ca să îl schimb?" Setien a anunţat prin ce a trecut la Barcelona

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2020, 6:09

"Messi este greu de antrenat, dar cine sunt eu ca să îl schimb?" Setien a anunţat prin ce a trecut la Barcelona

Profimediaimages

Quique Setien, demis de la Barcelona în luna august

Setien a fost intervievat chiar de Vicente del Bosque, cel care a condus naţionala Spaniei spre câştigarea Campionatul Mondial din 2010. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Quique Setien a dezvăluit în ce relaţie a fost cu Lionel Messi

"Sunt jucători care nu sunt uşor de antrenat. Printre ei este şi Leo, cu siguranţă. Trebuie totuşi să ţinem cont de faptul că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Aşadar, cine sunt eu să îl schimb? Dacă ei l-au acceptat pe el aşa cum e, atât de mulţi ani, şi nu au schimbat nimic…", a declarat Setien pentru El Pais.

S-a discutat mult despre conflictele din vestiar dintre Setien şi starul argentinian. Del Bosque i-a amintit fostului antrenor al Barcelonei de o declaraţie pe care Tata Martino a oferit-o despre Messi: "Ştiu că, dacă îl suni pe preşedinte, mă poţi da oricând afară. Dar nu trebuie să îmi arăţi asta în fiecare zi".

"Nu trebuie să îmi spună nimeni ceea ce a declarat Martino. Eu am trăit asta. Am trăit suficiente experienţe pentru a face o apreciere despre cum este Messi", a mai spus Setien.

Demis după eşecul cu 2-8 în faţa lui Bayern, tehnicianul de 62 de ani nu se grăbeşte să preia o altă echipă. Nemulţumit că a fost dat afară, Quique a dat-o în judecată pe Barcelona

Reclamă

"Mă simt bine acasă. Sunt lângă mare, lângă faimoasele vaci. Nu este niciun doliu", a ţinut să asigure Setien.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și