Închide meniul

Scandal la Real Madrid. Benzema şi-a luat la ţintă un coechipier. "Nu îi mai pasa, joacă împotriva noastră!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2020, 7:09

Scandal la Real Madrid. Benzema şi-a luat la ţintă un coechipier. "Nu îi mai pasa, joacă împotriva noastră!"

Profimediaimages

Karim Benzema şi-a criticat un coechipier de la Real Madrid

Golgheterul campioanei Spaniei a fost surprins de Telefoot în timp ce îi transmitea fundaşului stânga să nu îi mai paseze unui coechipier. Din primele informaţii, se pare că ar fi fost vorba de brazilianul Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema, cuvinte dure la adresa lui Vinicius

Benzema şi Mendy au stat de vorbă, înaintea reprizei secunde, pe tunelul de acces spre gazon. Nu şi-au imaginat că dialogul dintre ei este filmat.

"Face ce vrea pe teren. Frate, nu îi mai pasa mingea… OMG. Joacă împotriva noastră", i-ar fi spus Karim Benzema conaţionalului său, conform Marca.

Statisticile par să îl dea de gol pe Ferland Mendy. Acesta i-a pasat de trei ori mingea lui Vinicius, în timp ce sud-americanul a făcut asta de 9 ori. Zinedine Zidane l-a înlocuit pe tânărul de 20 de ani în minutul 70.

Benzema şi Casemiro au marcat pe finalul meciului şi au ajutat-o pe Real Madrid să revină de la 0-2. Galacticii au smuls un punct, singurul pe care îl au în grupa B din UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și