Închide meniul

Scandal la Real Madrid. Benzema şi-a luat la ţintă un coechipier. "Nu îi mai pasa, joacă împotriva noastră!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2020, 7:09

Scandal la Real Madrid. Benzema şi-a luat la ţintă un coechipier. "Nu îi mai pasa, joacă împotriva noastră!"

Profimediaimages

Karim Benzema şi-a criticat un coechipier de la Real Madrid

  • Karim Benzema, surprins în timp ce purta un dialog de necrezut
  • Borussia Monchengladbach - Real Madrid 2-2

Golgheterul campioanei Spaniei a fost surprins de Telefoot în timp ce îi transmitea fundaşului stânga să nu îi mai paseze unui coechipier. Din primele informaţii, se pare că ar fi fost vorba de brazilianul Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema, cuvinte dure la adresa lui Vinicius

Benzema şi Mendy au stat de vorbă, înaintea reprizei secunde, pe tunelul de acces spre gazon. Nu şi-au imaginat că dialogul dintre ei este filmat.

"Face ce vrea pe teren. Frate, nu îi mai pasa mingea… OMG. Joacă împotriva noastră", i-ar fi spus Karim Benzema conaţionalului său, conform Marca.

Reclamă

Statisticile par să îl dea de gol pe Ferland Mendy. Acesta i-a pasat de trei ori mingea lui Vinicius, în timp ce sud-americanul a făcut asta de 9 ori. Zinedine Zidane l-a înlocuit pe tânărul de 20 de ani în minutul 70.

Benzema şi Casemiro au marcat pe finalul meciului şi au ajutat-o pe Real Madrid să revină de la 0-2. Galacticii au smuls un punct, singurul pe care îl au în grupa B din UEFA Champions League.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul