Închide meniul

După Van Dijk, s-a "rupt" şi Fabinho! Jurgen Klopp, un carusel de stări în meciul cu Midtjylland. Ce bornă au atins ”cormoranii”

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 6:02

Reclamă
După Van Dijk, s-a "rupt" şi Fabinho! Jurgen Klopp, un carusel de stări în meciul cu Midtjylland. Ce bornă au atins ”cormoranii”

profimediaimages

Fabinho, căzut pe teren în meciul cu Midjylland. El nu a mai putut continua partida și a fost schimbat cu Rhys Williams

Totuși, Diogo Jota a marcat golul cu numărul 10.000 pentru gruparea de pe Anfield în toate competițiile și a intrat astfel într-o listă selectă de jucători ai clubului. Veștile rele au venit primele în meciul ”cormoranilor” cu Midtjylland din UEFA Champions League. Brazilianul Fabinho, înlocuitorul lui Van Dijk în apărare, s-a prăbușit pe gazon în minutul 27, cerând îngrijiri medicale imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și după ce medicii au făcut tot ce au putut pentru mijlocașul transformat în fundaș al lui Liverpool, el nu a mai putut să continue partida și a fost înlocuit cu tânărul Rhys Williams (19 ani).

”Exact ultimul lucru de care aveam nevoie. Se ținea de tendon și asta nu e bine!”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului, conform celor de la BBC

Liverpool, bornă istorică în meciul din UEFA Champions League

Reclamă

Pe de altă parte, antrenorul lui Liverpool a avut și motive de bucurie în meciul de altfel câștigat lejer cu 2-0. Golul lui Diego Jota din minutul 55 a intrat automat în istoria clubului, fiind reușita cu numărul 10.000 în toate competițiile.

Prin comparație, primul gol al lui Liverpool a venit acum 128 de ani, în septembrie 1892 și a fost marcat de Jock Smith. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și