Închide meniul

După Van Dijk, s-a "rupt" şi Fabinho! Jurgen Klopp, un carusel de stări în meciul cu Midtjylland. Ce bornă au atins ”cormoranii”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 6:02

După Van Dijk, s-a "rupt" şi Fabinho! Jurgen Klopp, un carusel de stări în meciul cu Midtjylland. Ce bornă au atins ”cormoranii”

profimediaimages

Fabinho, căzut pe teren în meciul cu Midjylland. El nu a mai putut continua partida și a fost schimbat cu Rhys Williams

Totuși, Diogo Jota a marcat golul cu numărul 10.000 pentru gruparea de pe Anfield în toate competițiile și a intrat astfel într-o listă selectă de jucători ai clubului. Veștile rele au venit primele în meciul ”cormoranilor” cu Midtjylland din UEFA Champions League. Brazilianul Fabinho, înlocuitorul lui Van Dijk în apărare, s-a prăbușit pe gazon în minutul 27, cerând îngrijiri medicale imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și după ce medicii au făcut tot ce au putut pentru mijlocașul transformat în fundaș al lui Liverpool, el nu a mai putut să continue partida și a fost înlocuit cu tânărul Rhys Williams (19 ani).

”Exact ultimul lucru de care aveam nevoie. Se ținea de tendon și asta nu e bine!”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului, conform celor de la BBC

Liverpool, bornă istorică în meciul din UEFA Champions League

Reclamă

Pe de altă parte, antrenorul lui Liverpool a avut și motive de bucurie în meciul de altfel câștigat lejer cu 2-0. Golul lui Diego Jota din minutul 55 a intrat automat în istoria clubului, fiind reușita cu numărul 10.000 în toate competițiile.

Prin comparație, primul gol al lui Liverpool a venit acum 128 de ani, în septembrie 1892 și a fost marcat de Jock Smith. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fabinho s-a accidentat în meciul din UEFA Champions League
  • Liverpool a atins o bornă istorică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și