Închide meniul

Leo Messi continuă războiul cu Bartomeu și este susținut de alți ”grei” din vestiar. ”Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți”

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 12:53

Reclamă
Leo Messi continuă războiul cu Bartomeu și este susținut de alți ”grei” din vestiar. ”Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți”

profimediaimages

Messi, Pique și Sergi Roberto

Astfel, fotbaliștii au făcut front comun și refuză să accepte măsura de reducere a salariilor cu 30 la sută din cauza efectelor adverse pe care le-a adus pandemia de COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei patru căpitani blaugrana, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto au trimis o scrisoare comună către președintele în declin Josep Maria Bartomeu.

”Nu vom tolera niciodată să ne fie încălcate drepturile de către club. Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți de manevrele făcute de conducere”, a fost mesajul celor patru reprezentanți ai jucătorilor Barcelonei.

Care este cauza problemelor?

FC Barcelona dorește să reducă substanțial salariile jucătorilor și angajaților din club, așa că le-a prezentat tuturor acest plan. Clubul insistă ca fotbaliștii să-și aleagă un unic reprezentat, care se va așeza la discuții cu cei din conducere

Sezonul trecut, catalanii au redus salariile, motivând Starea de Alertă ca urmare a epidemiei de COVID-19. Pentru că toți fotbaliștii au fost de acord să piardă din bani, angajații clubului nu au avut de suferit nici măcar cu un euro, un gest frumos, apreciat la acea vreme.

Reclamă

Dar situația economică a Barcelonei nu mai permite ca lucrurile să continue așa. Concret, datele fiscale arată o pierdere de 97.000.000 de euro din luna martie și până acum. În fața acestui scenariu, conducerea a decis reducerea salariilor, lucru neacceptat de Messi & Co.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și