Închide meniul

Leo Messi continuă războiul cu Bartomeu și este susținut de alți ”grei” din vestiar. ”Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 12:53

Leo Messi continuă războiul cu Bartomeu și este susținut de alți ”grei” din vestiar. ”Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți”

profimediaimages

Messi, Pique și Sergi Roberto

Astfel, fotbaliștii au făcut front comun și refuză să accepte măsura de reducere a salariilor cu 30 la sută din cauza efectelor adverse pe care le-a adus pandemia de COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei patru căpitani blaugrana, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto au trimis o scrisoare comună către președintele în declin Josep Maria Bartomeu.

”Nu vom tolera niciodată să ne fie încălcate drepturile de către club. Ne-am simțit jigniți și dezamăgiți de manevrele făcute de conducere”, a fost mesajul celor patru reprezentanți ai jucătorilor Barcelonei.

Care este cauza problemelor?

FC Barcelona dorește să reducă substanțial salariile jucătorilor și angajaților din club, așa că le-a prezentat tuturor acest plan. Clubul insistă ca fotbaliștii să-și aleagă un unic reprezentat, care se va așeza la discuții cu cei din conducere

Sezonul trecut, catalanii au redus salariile, motivând Starea de Alertă ca urmare a epidemiei de COVID-19. Pentru că toți fotbaliștii au fost de acord să piardă din bani, angajații clubului nu au avut de suferit nici măcar cu un euro, un gest frumos, apreciat la acea vreme.

Reclamă

Dar situația economică a Barcelonei nu mai permite ca lucrurile să continue așa. Concret, datele fiscale arată o pierdere de 97.000.000 de euro din luna martie și până acum. În fața acestui scenariu, conducerea a decis reducerea salariilor, lucru neacceptat de Messi & Co.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și