Închide meniul

”Lăsați-ne să ne pregătim de…viața fără COVID!” Cu Andrei Vlad în carantină la națională, Toni Petrea a primit cea mai bună veste

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 17:52

Reclamă
”Lăsați-ne să ne pregătim de…viața fără COVID!” Cu Andrei Vlad în carantină la națională, Toni Petrea a primit cea mai bună veste

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB-ului în meciul cu Dinamo

Mijlocașii Ovidiu Popescu și Andrei Pandele precum și fundașii Andrei Miron, Iulian Cristea și Vali Crețu au scăpat în sfârșit de coronavirus și se pot alătura lotului condus de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă ei au testat din nou pozitiv înainte de derby-ul cu Dinamo, se pare că rezultatul s-ar datora unor reminescențe ale virusului în organismul lor, fără a fi fost însă suficient încât să îi facă pe aceștia contagioși.

FCSB a scăpat de COVID-19

FCSB a fost încercată din greu în ultima perioadă, având la un moment dat 15 jucători și întreg staff-ul tehnic indisponibili din cauza accidentărilor și infecțiilor cu COVID-19.

După rezultatele negative ale celor cinci, formația bucureșteană a scăpat în sfârșit și nu mai are niciun jucător bolnav de coronavirus în lot. Andrei Vlad, aflat în carantină cu naționala U-21, este în acest moment doar izolat preventiv și așteaptă rezultatele testelor de mâine. Acest lucru ar trebui să facă o diferență mai ales în apărare, unde Cristea și Miron urmează să revină ca titulari.

Andrei Vlad a dat de COVID-19 și la națională

Andrei Vlad, goalkeeper-ul FCSB și al naționalei U21, pare că nu mai scapă de probleme încă de la începerea pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Reclamă 4

Abia scăpat din focarul de infecție de la FCSB care a decimat practic echipa în ultima perioadă, Vlad a avut ghinionul să stea în cameră cu Alexandru Pașcanu, jucătorul depistat astăzi pozitiv cu noul coronavirus.

Deși nu are simptome și nu este momentan pozitiv, goalkeeper-ul nu a mai făcut deplasarea la hotelul Marriot împreună cu delegația României și a rămas în izolare la Buftea.

El va fi testat din nou în această seară pentru a se vedea dacă reprezintă un factor de risc, sau se poate alătura colegilor săi.

Reclamă
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 13 iun.

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

23:41

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

23:38

VideoFiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români. O nouă provocare pentru Teodora Stoica

23:13

Premieră istorică la EURO 2024! Ce se va întâmpla după fazele controversate care vor fi judecate cu VAR!

22:41

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

22:41

Gigi Becali a primit răspunsul de la Fiorentina în privinţa ofertei pentru Louis Munteanu! Ce sumă a pus pe masă patronul FCSB

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și