Închide meniul

”Lăsați-ne să ne pregătim de…viața fără COVID!” Cu Andrei Vlad în carantină la națională, Toni Petrea a primit cea mai bună veste

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 17:52

Reclamă
”Lăsați-ne să ne pregătim de…viața fără COVID!” Cu Andrei Vlad în carantină la națională, Toni Petrea a primit cea mai bună veste

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB-ului în meciul cu Dinamo

Mijlocașii Ovidiu Popescu și Andrei Pandele precum și fundașii Andrei Miron, Iulian Cristea și Vali Crețu au scăpat în sfârșit de coronavirus și se pot alătura lotului condus de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă ei au testat din nou pozitiv înainte de derby-ul cu Dinamo, se pare că rezultatul s-ar datora unor reminescențe ale virusului în organismul lor, fără a fi fost însă suficient încât să îi facă pe aceștia contagioși.

FCSB a scăpat de COVID-19

FCSB a fost încercată din greu în ultima perioadă, având la un moment dat 15 jucători și întreg staff-ul tehnic indisponibili din cauza accidentărilor și infecțiilor cu COVID-19.

După rezultatele negative ale celor cinci, formația bucureșteană a scăpat în sfârșit și nu mai are niciun jucător bolnav de coronavirus în lot. Andrei Vlad, aflat în carantină cu naționala U-21, este în acest moment doar izolat preventiv și așteaptă rezultatele testelor de mâine. Acest lucru ar trebui să facă o diferență mai ales în apărare, unde Cristea și Miron urmează să revină ca titulari.

Andrei Vlad a dat de COVID-19 și la națională

Andrei Vlad, goalkeeper-ul FCSB și al naționalei U21, pare că nu mai scapă de probleme încă de la începerea pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Abia scăpat din focarul de infecție de la FCSB care a decimat practic echipa în ultima perioadă, Vlad a avut ghinionul să stea în cameră cu Alexandru Pașcanu, jucătorul depistat astăzi pozitiv cu noul coronavirus.

Deși nu are simptome și nu este momentan pozitiv, goalkeeper-ul nu a mai făcut deplasarea la hotelul Marriot împreună cu delegația României și a rămas în izolare la Buftea.

El va fi testat din nou în această seară pentru a se vedea dacă reprezintă un factor de risc, sau se poate alătura colegilor săi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și