Închide meniul

"Toni Petrea e foarte bun ca antrenor secund!" Motivul pentru care Gigi Becali continuă să se implice la FCSB

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 15:11

Reclamă
"Toni Petrea e foarte bun ca antrenor secund!" Motivul pentru care Gigi Becali continuă să se implice la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a lansat un atac la adresa celor doi și nu îi acordă prea multă considerație lui Petrea, numindu-l tot ”secund”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, nemilos asupra lui Toni Petrea: ”Ca antrenor secund, e foarte bun!

Dumitru Dragomir a dat de înțeles că motivul pentru care Gigi Becali continuă să se implice la echipă este că finanțatorul nu ar fi de acord ca altcineva să decidă ce se întâmplă cu banii săi.

”Ca antrenor secund, Toni Petrea este foarte bun, pentru că principalul este destul de neînțeles. Principalul de la FCSB este necontrolabil, nu ascultă de nimeni.

E pe banii lui, valoarea lui, personalitatea lui. Așa a înțeles capitalismul antrenorul principal de la FCSB. El face totul, e normal, sunt banii lui”, a declarat Dragomir.

Gigi Becali, ”centru de juniori la nivel mondial”

Totuși, actualul om de afaceri a văzut și partea bună a latifundiarului din Pipera, mai ales în ceea ce privește dezvoltarea viitorilor fotbaliști.

Reclamă

”Eu aș face o glumă, dar se supără… Nu e de criticat totuși, ăsta e capitalismul. Eu nu aș fi făcut la fel, dar e altceva.

Deocamdată, el nu e pe mare pierdere. A făcut un Centru de copii și juniori la nivel mondial, bagă bani în continuare. Trebuie să vezi și partea bună a lui, nu numai stricăciunile pe care și le face singur", a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și