Închide meniul

”O țară întreaga a fost umilită!” Mirel Rădoi, devastat după înfrângerea cu Norvegia. Ce a spus despre alcătuirea lotului

Gal Dorin Publicat: 11 octombrie 2020, 18:27

Reclamă
”O țară întreaga a fost umilită!” Mirel Rădoi, devastat după înfrângerea cu Norvegia. Ce a spus despre alcătuirea lotului

profimediaimages

Mirel Rădoi

”Eu cred că problema noastră nu este neaapărat a adversarului. În momentul de față, situația stă puțin altfel, felul în care ne prezentăm noi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred că aici este cea mai mare problemă după cele două partide. Felul în care ajungem să fim după 90 de minute. Astăzi am arătat a fi juniorii Norvegiei sau echipa a doua a Norvegiei.

Nu ar trebui decât să îmi cer scuze tuturor, pentru că în momentul de față nu doar noi am trăit o umilință. O țară întreaga a fost umilită și ar trebui să o acceptăm cu toții. Indiferent din ce parte vine”, a exclamat, devastat, selecționerul.

Mirel Rădoi, gânditor cu privire la alcătuirea lotului

Întrebat dacă este de părere că a greșit atunci când a alcătuit lotul și când a ales o abordare ofensivă de joc, Mirel Rădoi a răspuns că aceasta este, probabil, una dintre cauzele înfrângerilor.

”Este probabil să fie și acesta unul dintre motivele pentru care am peirdut în Islanda și în această seară, dar am încercat să venim cu ceea ce noi gândim, ceva nou, ceva ce a funcționat la tineret. 

Reclamă

Probabil că pare puțin riscantă maniera asta, dar acesta este fotbalul modern, cineva trebuia să își asume lucrul acesta la fel cum cineva trebuie să își asume și reconstrucția.

Poate că echipa națională nu este pregătită acum, dar eu cred că băieții au arătat în primele două partide că se poate. Noi, dacă vom fi în continuare aici, vom continua să jucăm la fel”, a concluzionat, extrem de supărat, Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și