Închide meniul

”O țară întreaga a fost umilită!” Mirel Rădoi, devastat după înfrângerea cu Norvegia. Ce a spus despre alcătuirea lotului

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 octombrie 2020, 18:27

”O țară întreaga a fost umilită!” Mirel Rădoi, devastat după înfrângerea cu Norvegia. Ce a spus despre alcătuirea lotului

profimediaimages

Mirel Rădoi

”Eu cred că problema noastră nu este neaapărat a adversarului. În momentul de față, situația stă puțin altfel, felul în care ne prezentăm noi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred că aici este cea mai mare problemă după cele două partide. Felul în care ajungem să fim după 90 de minute. Astăzi am arătat a fi juniorii Norvegiei sau echipa a doua a Norvegiei.

Nu ar trebui decât să îmi cer scuze tuturor, pentru că în momentul de față nu doar noi am trăit o umilință. O țară întreaga a fost umilită și ar trebui să o acceptăm cu toții. Indiferent din ce parte vine”, a exclamat, devastat, selecționerul.

Mirel Rădoi, gânditor cu privire la alcătuirea lotului

Întrebat dacă este de părere că a greșit atunci când a alcătuit lotul și când a ales o abordare ofensivă de joc, Mirel Rădoi a răspuns că aceasta este, probabil, una dintre cauzele înfrângerilor.

”Este probabil să fie și acesta unul dintre motivele pentru care am peirdut în Islanda și în această seară, dar am încercat să venim cu ceea ce noi gândim, ceva nou, ceva ce a funcționat la tineret. 

Reclamă

Probabil că pare puțin riscantă maniera asta, dar acesta este fotbalul modern, cineva trebuia să își asume lucrul acesta la fel cum cineva trebuie să își asume și reconstrucția.

Poate că echipa națională nu este pregătită acum, dar eu cred că băieții au arătat în primele două partide că se poate. Noi, dacă vom fi în continuare aici, vom continua să jucăm la fel”, a concluzionat, extrem de supărat, Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Norvegia - România 4-0
  • Mirel Rădoi a vorbit despre moralul slab al jucătorilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și