Închide meniul

Astrele îi zâmbesc lui Șumudică! Super-lovitura anunțată de turci. Un jucător cu 60 de meciuri pentru Belgia vine la Gaziantep

Gal Dorin Publicat: 5 octombrie 2020, 11:26

Reclamă
Astrele îi zâmbesc lui Șumudică! Super-lovitura anunțată de turci. Un jucător cu 60 de meciuri pentru Belgia vine la Gaziantep

SportPictures / Cosmin Iftode/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Șumudică

Tehnicianul român a cerut încontinuu noi jucători, fără a avea însă foarte mare succes. Jucătorul pentru care a insistat cel mai mult a fost chiar Denis Alibec. Atacantul Astrei a ajuns însă în cele din urmă doar la fosta echipă a lui Șumi, Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Mirallas vine lângă Șumudică la Gaziantep

Se pare că astrele îi zâmbesc totuși în cele din urmă și lui Marius Șumudică. Kevin Mirallas (33 de ani), un nume cunoscut care a jucat în cele mai tari campionate ale globului și a îmbrăcat de 60 de ori tricoul Belgiei, vine la Gaziantep.

Miralla joacă în aripa dreaptă și și-a petrecut sezonul trecut la Antwerp. În CV-ul său se regăsesc însă nume precum Everton, Fiorentina, Olympiacos și Saint-Etienne.

Noucha Dicko. Un malian în atacul lui Șumudică

Celălalt jucător care vine să îl ajute pe fostul antrenor al Astrei în atingerea obiectivelor stabilite de conducere (locul 8 la finalul stagiunii) este Noucha Dicko.

Născut în Franța, atacantul joacă sub steagul statului Mali, pentru a cărui selecționată are deja trei partide jucate. Cele mai multe meciuri le are pentru Wolverhampton, dar a trecut și pe la Wigan sau Vitesse.

Reclamă

La ședința de sâmbătă, conducerea clubului Gaziantep și-a reafirmat sprijinul pentru Marius Șumudică, în urma discuțiilor că acesta ar fi fost pe cale să fie demis.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și