Închide meniul

Astrele îi zâmbesc lui Șumudică! Super-lovitura anunțată de turci. Un jucător cu 60 de meciuri pentru Belgia vine la Gaziantep

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 octombrie 2020, 11:26

Astrele îi zâmbesc lui Șumudică! Super-lovitura anunțată de turci. Un jucător cu 60 de meciuri pentru Belgia vine la Gaziantep

SportPictures / Cosmin Iftode/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Șumudică

Tehnicianul român a cerut încontinuu noi jucători, fără a avea însă foarte mare succes. Jucătorul pentru care a insistat cel mai mult a fost chiar Denis Alibec. Atacantul Astrei a ajuns însă în cele din urmă doar la fosta echipă a lui Șumi, Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Mirallas vine lângă Șumudică la Gaziantep

Se pare că astrele îi zâmbesc totuși în cele din urmă și lui Marius Șumudică. Kevin Mirallas (33 de ani), un nume cunoscut care a jucat în cele mai tari campionate ale globului și a îmbrăcat de 60 de ori tricoul Belgiei, vine la Gaziantep.

Miralla joacă în aripa dreaptă și și-a petrecut sezonul trecut la Antwerp. În CV-ul său se regăsesc însă nume precum Everton, Fiorentina, Olympiacos și Saint-Etienne.

Noucha Dicko. Un malian în atacul lui Șumudică

Celălalt jucător care vine să îl ajute pe fostul antrenor al Astrei în atingerea obiectivelor stabilite de conducere (locul 8 la finalul stagiunii) este Noucha Dicko.

Născut în Franța, atacantul joacă sub steagul statului Mali, pentru a cărui selecționată are deja trei partide jucate. Cele mai multe meciuri le are pentru Wolverhampton, dar a trecut și pe la Wigan sau Vitesse.

Reclamă

La ședința de sâmbătă, conducerea clubului Gaziantep și-a reafirmat sprijinul pentru Marius Șumudică, în urma discuțiilor că acesta ar fi fost pe cale să fie demis.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și