Închide meniul

Încă o lovitură pentru Rădoi! Nedelcearu ratează meciurile naționalei din cauza transferului său la AEK. Situație uluitoare înaintea războiului din Islanda

Gal Dorin Publicat: 4 octombrie 2020, 13:53

Reclamă
Încă o lovitură pentru Rădoi! Nedelcearu ratează meciurile naționalei din cauza transferului său la AEK. Situație uluitoare înaintea războiului din Islanda

frf.ro

Ionuț Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu, gata de AEK Atena

Conform informațiilor raportate aseară de AS.ro, Ionuț Nedelcearu a semnat pe 4 ani cu gruparea greacă AEK Atena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă acest lucru reprezintă o veste bună pentru jucătorul român, Nedelcearu intră astfel în conflict cu testele obligatorii pentru detectarea COVID-19 și nu va mai putea juca în meciurile naționalei cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ionuț Nedelcearu, blocat de protocoul UEFA

Conform protocolului stabilit de UEFA, pentru disputarea partidei cu Islanda este obligatorie testarea tuturor jucătorilor cu 3 zile înainte de ziua disputării meciului, adică pe 5 octombrie. Testarea este, deci, programată mâine la Mogoșoaia.

Totuși, clubul rus FC Ufa, de la care Nedelcearu va pleca la AEK Atena, are nevoie ca acesta să efectueze vizita medicală la noua sa formație, deoarece perioada de transferuri se încheie tot pe 5 octombrie.

Din păcate, deplasarea din cantonament către Atena și întoarcerea înapoi în România l-ar pune pe Nedelcearu în imposibilitatea respectării protocolului descris mai sus. 

Reclamă

Ținând cont de acest lucru, jucătorul a părăsit în această după-amiază cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. În locul său a fost fost chemat la echipă Mihai Bălașa, jucătorul Universității Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și