Închide meniul

Încă o lovitură pentru Rădoi! Nedelcearu ratează meciurile naționalei din cauza transferului său la AEK. Situație uluitoare înaintea războiului din Islanda

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 octombrie 2020, 13:53

Încă o lovitură pentru Rădoi! Nedelcearu ratează meciurile naționalei din cauza transferului său la AEK. Situație uluitoare înaintea războiului din Islanda

frf.ro

Ionuț Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu, gata de AEK Atena

Conform informațiilor raportate aseară de AS.ro, Ionuț Nedelcearu a semnat pe 4 ani cu gruparea greacă AEK Atena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă acest lucru reprezintă o veste bună pentru jucătorul român, Nedelcearu intră astfel în conflict cu testele obligatorii pentru detectarea COVID-19 și nu va mai putea juca în meciurile naționalei cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ionuț Nedelcearu, blocat de protocoul UEFA

Conform protocolului stabilit de UEFA, pentru disputarea partidei cu Islanda este obligatorie testarea tuturor jucătorilor cu 3 zile înainte de ziua disputării meciului, adică pe 5 octombrie. Testarea este, deci, programată mâine la Mogoșoaia.

Totuși, clubul rus FC Ufa, de la care Nedelcearu va pleca la AEK Atena, are nevoie ca acesta să efectueze vizita medicală la noua sa formație, deoarece perioada de transferuri se încheie tot pe 5 octombrie.

Din păcate, deplasarea din cantonament către Atena și întoarcerea înapoi în România l-ar pune pe Nedelcearu în imposibilitatea respectării protocolului descris mai sus. 

Reclamă

Ținând cont de acest lucru, jucătorul a părăsit în această după-amiază cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. În locul său a fost fost chemat la echipă Mihai Bălașa, jucătorul Universității Craiova.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și