Închide meniul

”Parcă mă văd pe mine atunci când am pățit asta!” Nicușor Bancu se teme de ce e mai rău după cea mai tristă victorie din Liga 1

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 20:34

Reclamă
”Parcă mă văd pe mine atunci când am pățit asta!” Nicușor Bancu se teme de ce e mai rău după cea mai tristă victorie din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicușor Bancu în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova

”Suntem foarte bucuroși că am obținut din nou o victorie meritată, dar foarte supărați pentru accidentarea lui Elvir. Parcă mă văd pe mine atunci când am pățit aproape același lucru, dar sperăm să fie bine și îl așteptăm înapoi cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am mai avut ocazii, puteam să închidem jocul, putem spune că ne-a marcat puțin pentru că ne gândeam cu toții la el, speram să fie bine, dar din păcate nu a fost nimic mai ușor.

Sperăm să treacă cu bine și chiar dacă am suferit puțin, important este că am câștigat”, a declarat Bancu.

Nicușor Bancu, optimist pentru viitor și meciurile naționalei

”Chiar pot să spun că merităm să fim lideri, chair dacă am mai avut și momente în care nu am arătat bine. Eu cred că merităm să fim acolo”, a precizat fundașul oltenilor.

Întrebat despre cum se va descurca echipa fără Elvir Koljic, Bancu a părut pesimist.

Reclamă

”Se vede lipsa lui Koljic când nu este în teren pentru că este un atacant valoros. Din păcate, accidentările l-au ținut pe loc pentru a pleca la o echipă mai bună din Europa, pentru că este un jucător cum rar se vede în Liga 1”.

Bancu este de asemenea unul dintre jucătorii care a fost convocat la națională pentru meciurile din pauza competițională.

”Meciuri grele, mai ales primul cu Islanda. Acolo este foarte greu să câștigi, dar avem un moral bun, am jucat bine la ultimele două meciuri și sperăm să câștigăm”, a încheiat Nicușor Bancu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și