Închide meniul

Denis Alibec, prezentat la Kayserispor. S-a pozat deja alături de Săpunaru şi Silviu Lung! Şumudică şi-a pus mâinile în cap

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2020, 16:15 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 18:54

Reclamă
Denis Alibec, prezentat la Kayserispor. S-a pozat deja alături de Săpunaru şi Silviu Lung! Şumudică şi-a pus mâinile în cap

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Denis Alibec, noul jucător al lui Kayserispor

Final de telenovelă. Denis Alibec a fost prezentat la Kayserispor la o zi după ce Al-Qadisiyaha a anunţat că l-a transferat. Atacantul de 29 de ani a fost prezentat deja la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de Twitter, turcii au pus o poză cu cei trei români din lot. Denis Alibec a stat alături de coechipierii Cristian Săpunaru şi Silviu Lung.

Denis Alibec, prezentat la Kayserispor

Alibec era în ultimul an de contract cu Astra. Giurgiuvenii vor primi aproximativ 900.000 de euro în schimbul golgheterului lor. ”Da, ne-am înțeles cu cei de la Kayseri”, a anunțat astăzi Dani Coman pentru AS.ro.

Denis Alibec se va umple de bani în Turcia. Dacă va semna, atacantul va încasa 2,4 milioane de euro din salariu pe trei sezoane. 750.000 de euro în primul an, 800.000 euro în sezonul următor și 850.000 de euro în cel de-al treilea an.

Reclamă
Hoşgeldin Denis Alibec
A post shared by Hes Kablo Kayserispor (@kayserisporfk) on

Un singur gol a înscris Denis Alibec în această ediţie de campionat. Sezonul trecut a avut cifre excelente. A marcat nu mai puţin de 14 goluri în 25 de apariţii. Marius Şumudică şi l-a dorit pe atacantul cu care a colaborat la Astra, dar başkanul de la Gaziantep nu s-a înţeles la bani cu Ioan Niculae.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și