Închide meniul

Denis Alibec, prezentat la Kayserispor. S-a pozat deja alături de Săpunaru şi Silviu Lung! Şumudică şi-a pus mâinile în cap

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2020, 16:15 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 18:54

Denis Alibec, prezentat la Kayserispor. S-a pozat deja alături de Săpunaru şi Silviu Lung! Şumudică şi-a pus mâinile în cap

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Denis Alibec, noul jucător al lui Kayserispor

Final de telenovelă. Denis Alibec a fost prezentat la Kayserispor la o zi după ce Al-Qadisiyaha a anunţat că l-a transferat. Atacantul de 29 de ani a fost prezentat deja la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de Twitter, turcii au pus o poză cu cei trei români din lot. Denis Alibec a stat alături de coechipierii Cristian Săpunaru şi Silviu Lung.

Denis Alibec, prezentat la Kayserispor

Alibec era în ultimul an de contract cu Astra. Giurgiuvenii vor primi aproximativ 900.000 de euro în schimbul golgheterului lor. ”Da, ne-am înțeles cu cei de la Kayseri”, a anunțat astăzi Dani Coman pentru AS.ro.

Denis Alibec se va umple de bani în Turcia. Dacă va semna, atacantul va încasa 2,4 milioane de euro din salariu pe trei sezoane. 750.000 de euro în primul an, 800.000 euro în sezonul următor și 850.000 de euro în cel de-al treilea an.

Reclamă
Hoşgeldin Denis Alibec
A post shared by Hes Kablo Kayserispor (@kayserisporfk) on

Un singur gol a înscris Denis Alibec în această ediţie de campionat. Sezonul trecut a avut cifre excelente. A marcat nu mai puţin de 14 goluri în 25 de apariţii. Marius Şumudică şi l-a dorit pe atacantul cu care a colaborat la Astra, dar başkanul de la Gaziantep nu s-a înţeles la bani cu Ioan Niculae.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alibec a fost vândut de Astra
  • Internaţionalul român a semnat cu fosta echipă a lui Şumudică
  • Atacantul va primi 2.4 milioane de euro în următorii trei ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și