Închide meniul

Încă un discurs marca ”Pancu”: ”Puneți muzica la maxim!” Cum și-a încurajat jucătorii în vestiar după victoria clară cu FCSB

Gal Dorin Publicat: 28 septembrie 2020, 6:54

Reclamă
Încă un discurs marca ”Pancu”: ”Puneți muzica la maxim!” Cum și-a încurajat jucătorii în vestiar după victoria clară cu FCSB

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

Daniel Pancu

Daniel Pancu, fericit pentru jucătorii săi: ”Sunt mulțumit. Rar o să mă vedeți așa”

Deși a recunoscut că fotbaliștii săi au beneficiat și de problemele de lot ale FCSB-ului, Daniel Pancu le-a vorbit acestora despre forma bună pe care o arată și le-a dat liber la petrecere până luni după amiază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Chiar dacă am fi pierdut astăzi cu 5-0, dacă ar fi venit cu echipa de bază, aș fi vrut să văd nivelul la care suntem. Nici nu vă imaginați cum arătați la meciul cu Chindia, din prima etapă, și cum ați arătat cu Gaz Metan, la Arad și, nu mai spun, astăzi. Sunt mulțumit, rar o să mă vedeți așa.

Am întâlnit o echipă de copii, au jucat joi în cupele europene. Începem cu niște greșeli elementare. Eu îi spun frică, poate nu e frică, poate i-ați văzut pe ei în roșu și albastru și poate la clubul ăsta sunteți obișnuiți să respectați echipele mari ale campionatului. 

Nu există respect, nu există frică. Există antrenament, muncă, agresivitate pozitivă, fotbal ofensiv. Echipele din România, chiar și astea importante, FCSB, CFR, Craiova, nu sunt obișnuite cu pressing-ul, presiunea”, le-a explicat Daniel Pancu jucătorilor săi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CSM Politehnica Iași (@csmpolitehnicaiasi) pe

Reclamă

Daniel Pancu, avertisment pentru echipa sa

Totuși, fostul mare atacant a ținut să le precizeze jucătorilor ieșeni că adversarii îi vor lua mult mai în serios de acum înainte și că trebuie să fie pregătiți pentru acest lucru.

”Continuăm să lucrăm în modul ăsta și vom fi cea mai plăcută surpriză a campionatului. Dacă cineva crede că astăzi am reușit mare lucru în afară de atmosfera asta – și vă rog să vă bucurați, puneți muzica la maxim, faceți ce vreți, vă distrați până mâine – de mâine, ne vedem la jocul de la Craiova.

Acum, cresc pretențiile de la noi, adversarii ne vor trata absolut altfel. Pregătiți-vă să aveți parte de adversitate totală. Felicitări, bucurați-vă până mâine! De mâine, de la ora două jumătate, ne întoarcem la muncă", a declarat Daniel Pancu în vestiarul echipei din Iași.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și