Închide meniul

FCSB a găsit antidotul pentru Covid-19. Toni Petrea și Thomas Neubert s-au vindecat și revin la echipă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2020, 10:21

Reclamă
FCSB a găsit antidotul pentru Covid-19. Toni Petrea și Thomas Neubert s-au vindecat și revin la echipă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea și Thomas Neubert, testați negativ

Toni Petrea a învins virusul și se poate alătura lotului, anunță Prosport. Roș-albaștrii primesc și alte întăriri. S-a vindecat și preparatorul fizic Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea și Thomas Neubert nu mai au Covid-19

Toni Petrea a lipsit în meciuri extrem de importante pentru FCSB. Fără el pe bancă, bucureștenii au fost învinși de Slovan Liberec și au fost eliminați de Slovan Liberec. Mihai Pintilii a fost antrenor principal cât timp Petrea a stat în izolare.

Cu mari probleme de lot în disputa cu cehii, FCSB a primit vești excelente înaintea confruntării cu Poli Iași care va fi astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Andrei Vlad, Florin Tănase, Darius Olaru, Sergiu Buş, Ovidiu Popescu şi Andrei Miron s-au vindecat și pot juca în Copou. Din păcate pentru roș-albaștri, mai sunt 9 fotbaliști care au coronavirus.

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu Covid-19

Iulian Cristea – fundaş
Ionuț Vînă – mijocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Alexandru Buziuc – atacant
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Marius Briceag – fundaș
Florinel Coman – mijlocaș
Vali Crețu – fundaș
Dennis Man – atacant

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și