Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Florinel Coman şi Dennis Man, sfătuiţi de Mirel Rădoi să plece de la FCSB. "Să îşi caute o nouă provocare. În Liga 1 deja au demonstrat!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2020, 21:04

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV | Florinel Coman şi Dennis Man, sfătuiţi de Mirel Rădoi să plece de la FCSB. "Să îşi caute o nouă provocare. În Liga 1 deja au demonstrat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman şi Dennis Man au primit un mesaj de la Mirel Rădoi

Mirel Rădoi crede că este momentul ca cei doi atacanţi ai roş-albaştrilor să schimbe campionatul. Au nevoie de o nouă provocare pentru a putea arăta de ce sunt în stare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi aşteaptă transferurile lui Dennis Man şi Florinel Coman

"Din punctul meu de vedere ar trebui deja să-şi caute o nouă provocare. E clar că la nivel naţional au demonstrat tot ce au avut de demonstrat. Şi ofensiv şi defensiv, performanţe individuale, pase de gol, acţiuni foarte bune.

Din punctul ăsta de vedere, cred că ar trebui să plece. Mai departe nu pot eu să spun care este suma sau să pot să vorbesc de strategia clubului", a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru AS.ro.

Norwich, ŢSKA Moskova, AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo au fost echipele care au licitat pentru Dennis Man. Atacantul de 22 de ani a stârnit şi interesul lui Mircea Lucescu. Dinamo Kiev tocmai a făcut o ofertă de 8.7 milioane de euro pentru "perla" lui Becali. 

Reclamă

Dennis are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Este de aşteptat ca aceasta să îi crească după evoluţiile remarcabile avute în startul acestui sezon. În primele 4 meciuri din campionat a înscris nu mai puţin de 5 goluri. Man a marcat un hat-trick în disputa cu Backa Topola şi a fost eroul lui FCSB. A fost testat pozitiv cu coronavirus şi nu i-a putut ajuta pe roş-albaştri şi cu Slovan Liberec.

Nici Florinel Coman nu a dus lipsă de oferte. "Mbappe" a impresionat la echipa naţională şi ar putea atrage un nou val de oferte. Echipe din Anglia, Turcia, Portugalia şi Statele Unite şi-au manifestat interesul să îl transfere. Printre acestea, Norwich, Crystal Palace şi Galatasaray. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și