Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Florinel Coman şi Dennis Man, sfătuiţi de Mirel Rădoi să plece de la FCSB. "Să îşi caute o nouă provocare. În Liga 1 deja au demonstrat!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2020, 21:04

VIDEO EXCLUSIV | Florinel Coman şi Dennis Man, sfătuiţi de Mirel Rădoi să plece de la FCSB. "Să îşi caute o nouă provocare. În Liga 1 deja au demonstrat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman şi Dennis Man au primit un mesaj de la Mirel Rădoi

Mirel Rădoi crede că este momentul ca cei doi atacanţi ai roş-albaştrilor să schimbe campionatul. Au nevoie de o nouă provocare pentru a putea arăta de ce sunt în stare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi aşteaptă transferurile lui Dennis Man şi Florinel Coman

"Din punctul meu de vedere ar trebui deja să-şi caute o nouă provocare. E clar că la nivel naţional au demonstrat tot ce au avut de demonstrat. Şi ofensiv şi defensiv, performanţe individuale, pase de gol, acţiuni foarte bune.

Din punctul ăsta de vedere, cred că ar trebui să plece. Mai departe nu pot eu să spun care este suma sau să pot să vorbesc de strategia clubului", a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru AS.ro.

Norwich, ŢSKA Moskova, AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo au fost echipele care au licitat pentru Dennis Man. Atacantul de 22 de ani a stârnit şi interesul lui Mircea Lucescu. Dinamo Kiev tocmai a făcut o ofertă de 8.7 milioane de euro pentru "perla" lui Becali. 

Reclamă

Dennis are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Este de aşteptat ca aceasta să îi crească după evoluţiile remarcabile avute în startul acestui sezon. În primele 4 meciuri din campionat a înscris nu mai puţin de 5 goluri. Man a marcat un hat-trick în disputa cu Backa Topola şi a fost eroul lui FCSB. A fost testat pozitiv cu coronavirus şi nu i-a putut ajuta pe roş-albaştri şi cu Slovan Liberec.

Nici Florinel Coman nu a dus lipsă de oferte. "Mbappe" a impresionat la echipa naţională şi ar putea atrage un nou val de oferte. Echipe din Anglia, Turcia, Portugalia şi Statele Unite şi-au manifestat interesul să îl transfere. Printre acestea, Norwich, Crystal Palace şi Galatasaray. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și