Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după înfrângerea cu Slovan Liberec! ”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii!” A anunţat o nouă hegemonie

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2020, 20:37

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după înfrângerea cu Slovan Liberec! ”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii!” A anunţat o nouă hegemonie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica

”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului – care jucase perfect – și eliminare. Aaaa și un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. (…)

P.S. Țineți minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naștere al unei alte generații care va face istorie!”, a încheiat Mihai Stoica.

FCSB, eliminată de Slovan Liberec din Europa League

Mihai Stoica nu a putut fi prezent la meci deoarece, la fel ca mare parte din jucătorii și staff-ul celor de la FCSB, este infectat cu noul coronavirus.

Cu un lot încropit în ultimele zile din transferuri grăbite, puştii lui Pintilii nu au reuşit o minune cu Liberec. Cehii s-au impus la capătul unui meci pe care l-au controlat. FCSB a sperat la un miracol la ratarea lui Adrian Petre, singur cu portarul cehilor.

Reclamă

FCSB are probleme mari de lot în această perioadă, având 15 jucători infectaţi cu coronavirus: Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Şi staful tehnic al echipei bucureştene este afectat de Covid-19, din această cauză pe bancă aflându-se, la Giurgiu, delegatul Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și