Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după înfrângerea cu Slovan Liberec! ”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii!” A anunţat o nouă hegemonie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2020, 20:37

Mihai Stoica a răbufnit după înfrângerea cu Slovan Liberec! ”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii!” A anunţat o nouă hegemonie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica

”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului – care jucase perfect – și eliminare. Aaaa și un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. (…)

P.S. Țineți minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naștere al unei alte generații care va face istorie!”, a încheiat Mihai Stoica.

FCSB, eliminată de Slovan Liberec din Europa League

Mihai Stoica nu a putut fi prezent la meci deoarece, la fel ca mare parte din jucătorii și staff-ul celor de la FCSB, este infectat cu noul coronavirus.

Cu un lot încropit în ultimele zile din transferuri grăbite, puştii lui Pintilii nu au reuşit o minune cu Liberec. Cehii s-au impus la capătul unui meci pe care l-au controlat. FCSB a sperat la un miracol la ratarea lui Adrian Petre, singur cu portarul cehilor.

Reclamă

FCSB are probleme mari de lot în această perioadă, având 15 jucători infectaţi cu coronavirus: Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Şi staful tehnic al echipei bucureştene este afectat de Covid-19, din această cauză pe bancă aflându-se, la Giurgiu, delegatul Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și