Închide meniul

Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Sportiva din Kazahstan a avut probleme medicale şi a abandonat! Halep, în semifinale la Roma

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 9:48

Reclamă
Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Sportiva din Kazahstan a avut probleme medicale şi a abandonat! Halep, în semifinale la Roma

Profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în careul de aşi de la Roma

Simona a ajuns astfel la 12 victorii la rând şi va juca din nou în penultimul act al turneului de la Roma. În turul următor o aşteaptă însă un duel de foc. Halep se va lupta cu câştigatoarea disputei dintre Victoria Azarenka (14 WTA) şi Garbine Muguruza (17 WTA) pentru un loc în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Italia, campioana de la Wimbledon nu a pierdut nici măcat un set. A câştigat categoric şi disputele cu Jasemine Paolini (6-3, 6-4) şi Dayana Yastremska (7-5, 6-4). Nici Yulia Putintseva nu i-a pus probleme, înainte să se accidenteze şi să abandoneze.

LIVE SCORE SIMONA HALEP – YULIA PUTINTSEVA

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Simona a câştigat primele două game-uri ale setului secund, moment în care adversara ei a decis să se retragă din cauza problemelor medicale. Românca a avansat în semifinale!

UPDATE Yulia Putintseva acuză probleme medicale şi a cerut time-out medical. Pe teren a intrat fizioterapeutul

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2. SET SIMONA HALEP! Românca a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a câştiga primul act!

Reclamă

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 5-2. Campioana de la Wimbledon are un start de meci impresionat şi este la un game distanţă de câştigarea primului set!

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 4-2. Jucătoarea din Kazahstan opreşte seria perfectă a Simonei

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 4-1. Halep trimite lovituri impresionante şi câştigă din nou pe propriul serviciu

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 3-1. Românca reuşeşte primul break al meciului şi se distanţează pe tabelă

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 2-1. Simona salvează două mingi de break şi reuşeşte să îşi facă serviciul!

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 1-1. Răspuns pe măsură al ocupantei locului 30 WTA. Yulia s-a impus la 0!

UPDATE Simona Halep – Yulia Putintseva 1-0 Debut în forţă pentru favorita competiţiei. Românca a câştigat la 15 primul game al meciului.

UPDATE 13:05 Meciul este pe punctul de a începe.

Simona a ajuns, pentru a cincea oară în carieră, în 'sferturile' competiţiei găzduite de Roma. Din luna ianuarie nu a mai pierdut constănţeanca vreo partidă. Cu Putintseva poate bifa al 12-lea succes la rând. Dacă va ajunge în penultimul act, Halep poate primi încurajări din tribună. 1.000 de fani vor putea urmări din tribună meciurile din fazele finale.

"Eu sper să câștig și să am șansa să joc în fața publicului. E o bucurie pentru toată lumea pentru că ne e dor de public, ne e dor de energia pe care ei ne-o transmit. Sper în curând să se ducă totul la normal și să avem parte de fanii care vin și ne susțin necondiționat de fiecare dată", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Reclamă

Numărul 2 WTA s-a mai duelat o singură dată cu jucătoarea din Kazahstan. La începutul acestui an, Simona nu i-a dat nicio şansă Yuliei Putintseva şi a câştigat cu 6-1 şi 6-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și