Închide meniul

"Nu facem un caz pentru un singur jucător!". Întrebarea care l-a iritat pe Toni Petrea. Motivul pentru care a izbucnit în direct la TV

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2020, 6:00

Reclamă
"Nu facem un caz pentru un singur jucător!". Întrebarea care l-a iritat pe Toni Petrea. Motivul pentru care a izbucnit în direct la TV

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, reacție după ce Adrian Petre a rămas în afara lotului

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro a fost pus pe lista transferurilor. Dinamo și-a manifestat interesul să îl aducă pe jucătorul care a impresionat la Campionatul European de tineret de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea nu s-a bazat pe Adrian Petre

În acest sezon, vârful lui FCSB nu a bifat evoluat în niciun minut. Întrebat dacă Adrian Petre este interzis de patron la prima echipă, Toni Petrea a evitat să dea un răspuns clar.

"Nu este vorba de așa ceva. E decizia noastră, vedem care jucători sunt mai în formă și în funcție de asta ne facem strategia pentru meci. Nu facem un caz pentru un singur jucător, avem 25 de jucători!", a transmis tehnicianul roș-albaștrilor.

Petrea a lăsat totuși de înțeles că sunt șanse ca, pe viitor, Adrian Petre ar putea reintra în calculele lui.

"O să mai aibă șanse, când intră pe teren trebuie să facă ceea ce depinde de el ca să rămână la echipă", a ținut să asigure antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Adrian Petre are un salariu lunar de 17.000 de euro. Mutarea la FCSB nu a fost una de bun augur pentru el. Cota lui de piață s-a prăbuşit cu 500.000 de euro în doar şase luni. De la 1.3 milioane de euro a ajuns să valoreze numai 800.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și