Închide meniul

Vești proaste pentru Barcelona! Ansu Fati s-a accidentat la antrenamente și poate rata startul sezonului în La Liga

Gal Dorin Publicat: 11 septembrie 2020, 12:47

Reclamă
Vești proaste pentru Barcelona! Ansu Fati s-a accidentat la antrenamente și poate rata startul sezonului în La Liga

Abaca Press / Acero via Hepta

Ansu Fati e noua senzaţie a Barcelonei

Fati, care a devenit recent și cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei, a suferit o contuzie la șoldul drept și încă nu se știe cât timp va trebui să stea departe de gazon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei

Ansu Fati a făcut istorie în fotbalul spaniol duminică seară când a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care înscrie pentru naționala mare.

Atacantul Barcelonei a reușit această performanță la doar 17 ani și 311 zile și a făcut-o cu stil, așa cum îi stă bine unui jucător care evoluează pe Camp Nou.

Spania conducea deja cu 2-0 în meciul cu Ucraina după o dublă a lui Ramos când Fati a primit mingea la marginea careului, și-a întors adversarul și a șutat imparabil în colțul din stânga portarului.

Reclamă

După evoluția sa foarte bună, există deja persoane care îl văd în echipa de start a Barcelonei pentru sezonul care stă să înceapă, în detrimentul lui Ousmane Dembélé

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și