Închide meniul

Vești proaste pentru Barcelona! Ansu Fati s-a accidentat la antrenamente și poate rata startul sezonului în La Liga

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 septembrie 2020, 12:47

Vești proaste pentru Barcelona! Ansu Fati s-a accidentat la antrenamente și poate rata startul sezonului în La Liga

Abaca Press / Acero via Hepta

Ansu Fati e noua senzaţie a Barcelonei

Fati, care a devenit recent și cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei, a suferit o contuzie la șoldul drept și încă nu se știe cât timp va trebui să stea departe de gazon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei

Ansu Fati a făcut istorie în fotbalul spaniol duminică seară când a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care înscrie pentru naționala mare.

Atacantul Barcelonei a reușit această performanță la doar 17 ani și 311 zile și a făcut-o cu stil, așa cum îi stă bine unui jucător care evoluează pe Camp Nou.

Spania conducea deja cu 2-0 în meciul cu Ucraina după o dublă a lui Ramos când Fati a primit mingea la marginea careului, și-a întors adversarul și a șutat imparabil în colțul din stânga portarului.

Reclamă

După evoluția sa foarte bună, există deja persoane care îl văd în echipa de start a Barcelonei pentru sezonul care stă să înceapă, în detrimentul lui Ousmane Dembélé

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și