Închide meniul

Dan Petrescu o ridică în slăvi pe FC Botoşani înaintea meciului direct. "Poate câştiga titlul. Ne va fi mai greu decât cu FCSB"

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 12:21

Reclamă
Dan Petrescu o ridică în slăvi pe FC Botoşani înaintea meciului direct. "Poate câştiga titlul. Ne va fi mai greu decât cu FCSB"

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

Dan Petrescu, îngrijorat de duelul cu FC Botoşani

Chiar moldovenii i-a administrat campioanei ultima înfrângere din Liga 1. Moldovenii s-au impus, la începutul lunii decembrie, cu 2-1. De atunci, gruparea din Gruia a jucat 9 meciuri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, laude la adresa lui FC Botoşani

"E normal să vrea să câştige, cine joacă împotriva campioanei României mereu vrea să câştige şi eu sunt convins că va fi foarte greu, poate chiar cel mai greu meci, mai greu decât cel cu FCSB.

Botoşani a terminat campionatul pe locul 3, cred că lumea a uitat acest lucru. Înaintea lui Viitorul, lui FCSB, lui Astra, înaintea lui Gaz Metan. După noi şi Craiova, deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine oricând. Şi cred că au şi ţel şi scop să ajungă cât mai sus, chiar de ce nu să câştige şi campionatul. 

Dacă vor câştiga din nou meciuri, vreo 6, au şi ei şansa lor pentru că au un lot foarte bun şi un antrenor foarte bun care, de când a venit, a făcut lucruri extraordinare", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj este lider după primele trei etape din Liga 1. Are şapte puncte avans faţă de FCSB şi Universitatea Craiova. Oltenii au un meci în plus de disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și