Închide meniul

Nimeni nu se mai aştepta la asta! Dinamo ar putea avea un nou stadion. Senatorii fac presiuni pentru a-i ajuta pe "câini"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 19:20

Nimeni nu se mai aştepta la asta! Dinamo ar putea avea un nou stadion. Senatorii fac presiuni pentru a-i ajuta pe "câini"

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă.

Actualul stadion al lui Dinamo, inaugurat în 1951 / Profimediaimages

Lucrările trebuiau să înceapă în acelaşi timp cu cele din Ghencea sau Giuleşti. Au fost probleme cu actele şi dinamoviştii au rămas cu actualul stadion, inaugurat în 1952.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veşti excelente pentru dinamovişti

Conform Prosport, senatorul Şerban Nicolae a trimis o solicitare către Ministerul Afacerilor Interne prin care cere ca arena din Ştefan cel Mare să ajungă pe mâna CNI.

"Solicit public Ministrului Afacerilor Interne să emită, de îndată, ordinul de predare a imobilului constituit din teren și construcții, identificat ca Stadionul ”Dinamo”, către Compnia Națională de Investiții C.N.I. SA, bun proprietate publică, liber de sarcini. 

Totodată, solicit public, revizuirea soluției tehnice de realizare a investiției, astfel încât stadionul să respecte următoarele cerințe: să fie destinat exclusiv competițiilor de fotbal și să aibă o capacitate de cel puțin 25.000 de spectatori", a cerut Şerban Nicolae.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și