Închide meniul

Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2020, 16:42

Reclamă
Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via hepta

Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

"E o situaţie neplăcută pentru generaţia noastră, anii 80-90, cu performanţe notabile! Nu poţi să întinezi acele rezultate, să le elimini. Cui folosesc aceste declaraţii? A fost o ieşire nefericită a lui Cornel!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulțescu: ”Nu l-am sunat pe Dinu, m-am blocat”

Nu înţeleg nici asta cu arbitrii, nu stă în picioare! Suporterii spuneau şi ei ca pe timpul ăla era un curent ca echipele din vest să fie susţinute, era o reţetă comerciala, atrăgeau suporteri…Îmi aduc aminte 3-4 meciuri în care am fost total dezavantajaţi! În 78, dubla cu Koln, în prima repriză era 2-0 pentru Dinamo, pe urma un eliminat, ne-a tocat arbitrul!

Noi meciurile alea le-am câştigat cu nişte execuţii deosebite! Cu Inter dăm gol de la 25 metri, cum să anulezi aceste goluri? Cu Hamburg ce putea să facă arbitrul la golul ăla? Ne-a ajutat el?

Nu l-am sunat pe Dinu, m-am blocat , nu-mi venea să cred. am crezut că e o farsă, dar nu prea e! Sunt confuz, mi-a stricat ziua şi îmi pare rău că o sărbătoare ca aceeea în care noi am ajuns în semifinalele Cupei Campionilor să fie întinată aşa, e păcat de munca noastră”, a zis Mulțescu, la Digi Sport

Dinu a dezvăluit că în sezonul 1983-1984, cel mai bun european al lui Dinamo, arbitrii meciului cu Dinamo Minsk au primit bani de la români. Echipa s-a oprit în semifinalele Cupei Cupelor, după 0-1 și 1-2 în fața lui Liverpool.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și