Închide meniul

Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2020, 16:42

Reclamă
Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via hepta

Gheorghe Mulțescu, șocat de declarațiile lui Cornel Dinu: ”Nu l-am sunat. M-am blocat”

"E o situaţie neplăcută pentru generaţia noastră, anii 80-90, cu performanţe notabile! Nu poţi să întinezi acele rezultate, să le elimini. Cui folosesc aceste declaraţii? A fost o ieşire nefericită a lui Cornel!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulțescu: ”Nu l-am sunat pe Dinu, m-am blocat”

Nu înţeleg nici asta cu arbitrii, nu stă în picioare! Suporterii spuneau şi ei ca pe timpul ăla era un curent ca echipele din vest să fie susţinute, era o reţetă comerciala, atrăgeau suporteri…Îmi aduc aminte 3-4 meciuri în care am fost total dezavantajaţi! În 78, dubla cu Koln, în prima repriză era 2-0 pentru Dinamo, pe urma un eliminat, ne-a tocat arbitrul!

Noi meciurile alea le-am câştigat cu nişte execuţii deosebite! Cu Inter dăm gol de la 25 metri, cum să anulezi aceste goluri? Cu Hamburg ce putea să facă arbitrul la golul ăla? Ne-a ajutat el?

Nu l-am sunat pe Dinu, m-am blocat , nu-mi venea să cred. am crezut că e o farsă, dar nu prea e! Sunt confuz, mi-a stricat ziua şi îmi pare rău că o sărbătoare ca aceeea în care noi am ajuns în semifinalele Cupei Campionilor să fie întinată aşa, e păcat de munca noastră”, a zis Mulțescu, la Digi Sport

Dinu a dezvăluit că în sezonul 1983-1984, cel mai bun european al lui Dinamo, arbitrii meciului cu Dinamo Minsk au primit bani de la români. Echipa s-a oprit în semifinalele Cupei Cupelor, după 0-1 și 1-2 în fața lui Liverpool.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și