Închide meniul

Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 10:44

Reclamă
Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Zuma Press / Alessio Tarpini via hepta

Mihai Neșu l-a impresionat pe Dries Mertens: ”Acel accident a schimbat ceva pentru mine”

Mertens a acordat un interviu pentru Sport Magazin în care a vorbit la superlativ despre Neșu, dar a povestit și de o vizită de-a sa în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mertens, impresionat de Neșu: ”Fotbalul nu înseamnă totul”

”Acel accident a schimbat însă ceva pentru mine. Mi-am dat seama că se poate întâmpla asta zilnic. Trebuie să te bucuri de fiecare clipă. Mihai era un om sănătos, cu planuri de viitor, dar în câteva secunde toate astea s-au spulberat și a ajuns într-un scaun cu rotile.

Bucurați-vă de fiecare clipă și de lucrurile mărunte. Rămâneți pozitivi, mai ales când aveți dificultăți. Eu mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul”, a spus Mertens pentru Sport Magazine.

Dries Mertens a fost în vizită în România

Dries Mertens a fost în vizită în România și a mers în Oradea, acolo unde Neșu vrea să dezvolte un centru pentru copiii cu dizabilități.

”Am mers în România că să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajoși și ambițioși. 
Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România.

Reclamă

Este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie fiindcă nu au posibilități financiare. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a concluzionat Mertens. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și