Închide meniul

Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 10:44

Reclamă
Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Zuma Press / Alessio Tarpini via hepta

Mihai Neșu l-a impresionat pe Dries Mertens: ”Acel accident a schimbat ceva pentru mine”

Mertens a acordat un interviu pentru Sport Magazin în care a vorbit la superlativ despre Neșu, dar a povestit și de o vizită de-a sa în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mertens, impresionat de Neșu: ”Fotbalul nu înseamnă totul”

”Acel accident a schimbat însă ceva pentru mine. Mi-am dat seama că se poate întâmpla asta zilnic. Trebuie să te bucuri de fiecare clipă. Mihai era un om sănătos, cu planuri de viitor, dar în câteva secunde toate astea s-au spulberat și a ajuns într-un scaun cu rotile.

Bucurați-vă de fiecare clipă și de lucrurile mărunte. Rămâneți pozitivi, mai ales când aveți dificultăți. Eu mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul”, a spus Mertens pentru Sport Magazine.

Dries Mertens a fost în vizită în România

Dries Mertens a fost în vizită în România și a mers în Oradea, acolo unde Neșu vrea să dezvolte un centru pentru copiii cu dizabilități.

”Am mers în România că să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajoși și ambițioși. 
Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România.

Reclamă
Reclamă 4

Este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie fiindcă nu au posibilități financiare. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a concluzionat Mertens. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și