Închide meniul

Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 10:44

Dries Mertens a fost impresionat de proiectul lui Neșu. ”E multă sărăcie în România”

Zuma Press / Alessio Tarpini via hepta

Mihai Neșu l-a impresionat pe Dries Mertens: ”Acel accident a schimbat ceva pentru mine”

Mertens a acordat un interviu pentru Sport Magazin în care a vorbit la superlativ despre Neșu, dar a povestit și de o vizită de-a sa în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mertens, impresionat de Neșu: ”Fotbalul nu înseamnă totul”

”Acel accident a schimbat însă ceva pentru mine. Mi-am dat seama că se poate întâmpla asta zilnic. Trebuie să te bucuri de fiecare clipă. Mihai era un om sănătos, cu planuri de viitor, dar în câteva secunde toate astea s-au spulberat și a ajuns într-un scaun cu rotile.

Bucurați-vă de fiecare clipă și de lucrurile mărunte. Rămâneți pozitivi, mai ales când aveți dificultăți. Eu mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul”, a spus Mertens pentru Sport Magazine.

Dries Mertens a fost în vizită în România

Dries Mertens a fost în vizită în România și a mers în Oradea, acolo unde Neșu vrea să dezvolte un centru pentru copiii cu dizabilități.

”Am mers în România că să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajoși și ambițioși. 
Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România.

Reclamă

Este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie fiindcă nu au posibilități financiare. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a concluzionat Mertens. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și