Închide meniul

”A fost decisiv!” Noi detalii despre evenimentul considerat de italieni o reală ”bombă biologică”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2020, 12:55

”A fost decisiv!” Noi detalii despre evenimentul considerat de italieni o reală ”bombă biologică”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Fanii Atalantei, prezenți la meciul cu Valenci

La meciul disputat pe 19 februarie, 40.000 de fani ai Atalantei au făcut deplasare la Milano. Duelul din turul optimilor UEFA Champions League s-a disputat pe San Siro și italienii s-au impus cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Meciul Atalanta – Valencia a fost decisiv”

”Pentru mine, Atalanta – Valencia a fost decisiv. Pe 19 februarie, virusul era deja acolo unde se aflau 40.000 de fani care nu știau asta. Suporterii au fost la Milano și, fără să vrea, au accelerat procesul de răspândire”, a comentat Mutti, citat de tuttonapoli.net. 

Un suporter italian care a fost prezent pe San Siro a povestit ce comportament au avut fanii care au luat cu asalt arena.

"M-am îmbrăţişat cu ceilalţi fani şi chiar cu copii la golurile Atalantei. Am văzut foarte puţin din meci, era un steag în faţa mea. Am susţinut echipa cu toată energia", a spus fanul Atalantei conform celor de la engnews24h.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și