Închide meniul

”A fost decisiv!” Noi detalii despre evenimentul considerat de italieni o reală ”bombă biologică”

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2020, 12:55

Reclamă
”A fost decisiv!” Noi detalii despre evenimentul considerat de italieni o reală ”bombă biologică”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Fanii Atalantei, prezenți la meciul cu Valenci

La meciul disputat pe 19 februarie, 40.000 de fani ai Atalantei au făcut deplasare la Milano. Duelul din turul optimilor UEFA Champions League s-a disputat pe San Siro și italienii s-au impus cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Meciul Atalanta – Valencia a fost decisiv”

”Pentru mine, Atalanta – Valencia a fost decisiv. Pe 19 februarie, virusul era deja acolo unde se aflau 40.000 de fani care nu știau asta. Suporterii au fost la Milano și, fără să vrea, au accelerat procesul de răspândire”, a comentat Mutti, citat de tuttonapoli.net. 

Un suporter italian care a fost prezent pe San Siro a povestit ce comportament au avut fanii care au luat cu asalt arena.

"M-am îmbrăţişat cu ceilalţi fani şi chiar cu copii la golurile Atalantei. Am văzut foarte puţin din meci, era un steag în faţa mea. Am susţinut echipa cu toată energia", a spus fanul Atalantei conform celor de la engnews24h.com.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris
Citește și