Închide meniul

Gică Craioveanu trece prin momente dificile în Madrid. "Este inuman, am crezut că Spania are unul dintre mai bune sisteme medicale"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 5:18

Gică Craioveanu trece prin momente dificile în Madrid. "Este inuman, am crezut că Spania are unul dintre mai bune sisteme medicale"

El Mundo Deportivo

Gică Craioveanu, pus la grea încercare în timpul pandemiei

Aflat în carantină de mai bine de două săptămâni, fostul atacant de la Real Sociedad, Villarreal și Getafe a început să-și piardă răbdarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu, pus la grea încercare în timpul pandemiei

Craioveanu le-a oferit un amplu interviu jurnaliștilor de la El Mundo Deportivo. Românul a explicat cum i s-a schimbat viața în această perioadă. 

"Sunt în Madrid și situația este inconfortabilă. Cei de la Netflix trebuie să-mi plătească o avere, la fel și cei de la Youtube pentru că ascult multă muzică. Sunt alături de copii și aceste momente ne-au prins chiar în mijlocul zonei afectate grav de coronavirus. În Spania și mai ales în Madrid este inuman. Nu mă așteptam să se întâmple asta aici, unde mereu am crezut că este unul dintre cele mai bune sisteme medicale din lume", a declarat fostul internațional.

Gică Craioveanu resimte din plin lipsa meciurilor. Totuși, nu se așteaptă ca vreo competiție să se reia până la vară.

"Sincer, văd alte două luni de pauză pentru că nu este stabilitate. Toată lumea își dorește ca fotbalul să revină, este unul dintre lucrurile care ne oferă bucurie. Trebuie să fie și o perioadă de pregătire pentru momentul în care competițiile se vor relua, chiar dacă este dificil. În luna iunie, România are play-off pentru Campionatul European. Cum va juca fără cei mai buni jucători? La fel va fi și în finala Cupei, dintre Athletic Bilbao și Real Sociedad. Mai bine să nu se joace decât să fie fără spectatori!", a concluzionat cel care a evoluat 11 ani în Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și