Închide meniul

"Mirel Rădoi îşi va da demisia!" Helmut Duckadam îl cere pe Cosmin Olăroiu la naţională, după umilinţa din Armenia

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 19:52

Reclamă
"Mirel Rădoi îşi va da demisia!" Helmut Duckadam îl cere pe Cosmin Olăroiu la naţională, după umilinţa din Armenia

Mediafax Foto / Dragos Savu via Hepta

Helmut Duckadam îl vrea pe Cosmin Olăroiu selecţioner

Helmut Duckadam crede că Mirel Rădoi îşi va da demisia de la naţională, după ce România a pierdut ruşinos în Armenia, scor 2-3. Duckadam îl doreşte în locul lui Mirel Rădoi pe Cosmin Olăroiu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă așteptam la altceva, eu l-am susținut pe Mirel Rădoi, mi-au plăcut ideile lui, dar la cum e acum atmosfera nu va mai continua, cred că își va da demisia, atmosfera e ostilă. Eu mi-l doresc pe Olăroiu, dar și el, dacă vine, va juca cu aceeași jucători. Nu este doar vina lui Rădoi. Aseară s-a văzut că nu au avut valoare cei din Armenia, ne-au bătut din ambiție. Aici ne-au bătut și cred că ne vor bate și alții”, a spus Helmuth Duckadam la Prosport.

Mirel Rădoi va pleca de la naţionala României

Din informaţiile AntenaSport, selecţionerul va pleca de pe banca României în următoarele zile, după dezastrul din Armenia.

De altfel, Rădoi anunţase imediat după meci că se gândeşte la demisie. Înfrângerea din Armenia i-a pus capac fostului căpitan al Stelei. Stilul ofensiv impus la naţională nu a dat randament, iar oficialii FRF sunt obligaţi să caute un nou selecţioner.

"În momentul de faţă îl am (n.r. – gânduld de demisie). Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și