Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei, uluit de actuala generație a României. "Sunt mulți copii care puteau participa la EURO". Jucătorii pe care i-a remarcat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2021, 6:45

Reclamă
TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei, uluit de actuala generație a României. "Sunt mulți copii care puteau participa la EURO". Jucătorii pe care i-a remarcat!

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

România a câștigat cu 3-2 meciul cu Macedonia de Nord

Selecționerul oaspeților de pe Arena Națională a fost surprins de jucătorii convocați de Mirel Rădoi. Igor Angelovski a ținut să îl laude pe Valentin Mihăilă, cel care traversează o formă excelentă la Parma. Nu l-a ratat nici pe Nicușor Stanciu, mijlocașul care înscrie pe bandă rulantă la Slavia Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei de Nord, laude la adresa tricolorilor

"În primul rând o felicit pe adversara noastră pentru victorie, nu trebuie să uităm că România vine din urna a doua şi este una dintre candidatele pentru a se califica la Campionatul Mondial. Românii sunt fraţii noştri, îmi exprim părerea de rău că nu s-au calificat la turneul final. Ne place gazonul, arena… sunt convins că, pe parcusul Campionatului European, România ne va susţine. 

România are o generaţie destul de bună, faptul că mulţi copii care puteau participa la Campionatul European fac parte din prima reprezentativă spune totul despre România și despre calitatea jucătorilor. Trebuie să îl scot în evidență pe Mihăilă, cel care a şi marcat un gol superb. Nu am cum să-l ratez nici pe Stanciu, care e un jucat exponenţial pentru reprezentativa României", a declarat Igor Angelovski.

Calificați la Campionatul European, jucătorii Macedoniei de Nord au fost aproape să plece cu un punct de la București. Au și avut un gol anulat la ultima fază a meciului. Angelovski crede că ar fi meritat să smulgă o remiză.

"Meciul l-am jucat aşa cum ne-am dorit, ne-am creat foarte multe ocazii. Meciul l-am pierdut din cauza atacului… am avut ocazii de unu contra unu. La 1-0 nu am căzut, nici la 2-0, am făcut două schimbări care s-au văzut şi au adus prospeţime.

Reclamă

La golul doi al României a fost o fază mai ciudată pentru că un jucător era întins pe teren, iar Mihăilă a marcat un gol superb. Consider că meritam cel puţin un punct pentru că am făcut un meci bun", a precizat selecționerul Macedoniei de Nord.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și