Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei, uluit de actuala generație a României. "Sunt mulți copii care puteau participa la EURO". Jucătorii pe care i-a remarcat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2021, 6:45

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei, uluit de actuala generație a României. "Sunt mulți copii care puteau participa la EURO". Jucătorii pe care i-a remarcat!

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

România a câștigat cu 3-2 meciul cu Macedonia de Nord

Selecționerul oaspeților de pe Arena Națională a fost surprins de jucătorii convocați de Mirel Rădoi. Igor Angelovski a ținut să îl laude pe Valentin Mihăilă, cel care traversează o formă excelentă la Parma. Nu l-a ratat nici pe Nicușor Stanciu, mijlocașul care înscrie pe bandă rulantă la Slavia Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Selecționerul Macedoniei de Nord, laude la adresa tricolorilor

"În primul rând o felicit pe adversara noastră pentru victorie, nu trebuie să uităm că România vine din urna a doua şi este una dintre candidatele pentru a se califica la Campionatul Mondial. Românii sunt fraţii noştri, îmi exprim părerea de rău că nu s-au calificat la turneul final. Ne place gazonul, arena… sunt convins că, pe parcusul Campionatului European, România ne va susţine. 

România are o generaţie destul de bună, faptul că mulţi copii care puteau participa la Campionatul European fac parte din prima reprezentativă spune totul despre România și despre calitatea jucătorilor. Trebuie să îl scot în evidență pe Mihăilă, cel care a şi marcat un gol superb. Nu am cum să-l ratez nici pe Stanciu, care e un jucat exponenţial pentru reprezentativa României", a declarat Igor Angelovski.

Calificați la Campionatul European, jucătorii Macedoniei de Nord au fost aproape să plece cu un punct de la București. Au și avut un gol anulat la ultima fază a meciului. Angelovski crede că ar fi meritat să smulgă o remiză.

"Meciul l-am jucat aşa cum ne-am dorit, ne-am creat foarte multe ocazii. Meciul l-am pierdut din cauza atacului… am avut ocazii de unu contra unu. La 1-0 nu am căzut, nici la 2-0, am făcut două schimbări care s-au văzut şi au adus prospeţime.

Reclamă

La golul doi al României a fost o fază mai ciudată pentru că un jucător era întins pe teren, iar Mihăilă a marcat un gol superb. Consider că meritam cel puţin un punct pentru că am făcut un meci bun", a precizat selecționerul Macedoniei de Nord.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și