Închide meniul

Penalty cât casa neacordat pentru România! Tănase a fost faultat clar în careu. Pandev s-a făcut de râs în faţa lui Chiricheş cu o simulare jenantă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 20:05

Reclamă
Penalty cât casa neacordat pentru România! Tănase a fost faultat clar în careu. Pandev s-a făcut de râs în faţa lui Chiricheş cu o simulare jenantă

Captură Pro TV

Penalty neacordat pentru România

România a avut penalty cât casa în prelungirile primei reprize a meciului cu Macedonia de Nord. Autorul golului, Florin Tănase, a fost faultat în careu, însă arbitrul portughez Fabio Verissimo a lăsat jocul să continue. Reluările au arătat că Florin Tănase a fost faultat în careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un minut înainte, Macedonia de Nord a cerut penalty. Reluările au arătat căp Goran Pandev a simulat jenant în careu. Starul Macedoniei de Nord a primit şi cartonaşul galben pentru simulare.

Florin Tănase, primul gol pentru România după o pasă genială a lui Chiricheş 

Florin Tănase a reușit primul gol la echipa națională. Golgheterul de la FCSB a deschis scorul în meciul România – Macedonia de Nord.

Faza a fost o combinație a jucătorilor trecuți pe la FCSB. Chiricheș i-a pasat decisiv lui Tănase, care l-a învins cu siguranță pe portarul advers!

Jucătorul lui FCSB are un sezon de vis. Golul împotriva Macedoniei de Nord a fost al 20-lea din toate competițiile pentru Florin Tănase. El este golgheterul la zi din Liga 1, cu 18 reușite. A mai înscris intr-un duel din preliminariile Europa League la începutul stagiunii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și