Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Discursuri uriaşe ale căpitanului şi selecţionerului României U21: "Vreau să văd câini pe teren, câini!"

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 5:56

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Discursuri uriaşe ale căpitanului şi selecţionerului României U21: "Vreau să văd câini pe teren, câini!"

frf.ro

Discursuri legate de meciul cu Olanda U21

"Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren, CÂINI! Să-i ţinem în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, băieţi, gândiţi-vă că este primul şi ultimul vostru meci. Poate să schimbe viaţa fiecărui dintre noi de aici. Gândiţi-vă doar la chestia asta. O ţară întreagă se uită la noi! Hai, România!", le-a strigat Marius Marin coechipierilor lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu: "Aveţi, băi, încredere în voi că puteţi mult mai mult"

La finalul meciului, a venit rândul "Briliantului" Mutu să îi strângă pe jucători în jurul lui. Au urmat cuvinte pe care sperăm că fotbaluştii noştri le vor reţine pentru meciurile cu Ungaria U21 şi Germania U21. 

"Olanda e o echipă care se bate la titlu ca şi noi. Am jucat de la egal la egal cu ei, ba mai mult era să îi şi batem. De-aia vă spun: aveţi, băi, încredere în voi că puteţi mult mai mult. Asta o să fie un început, o să vedeţi, dar jucaţi cu încredere de-acum înainte, da? Promiteţi? Hai, România!", a fost discursul lui Mutu, după meci. 

Euro 2021 | Cum arată clasamentul grupei României

N-am avut parte de surprize în Ungaria U21 – Germania U21 0-3. Nemții și-au respectat statutul de favorită și nu le-au dat nicio șansă maghiarilor.

Reclamă

După 3-0 cu Ungaria, Germania s-a instalat la șefia grupei A de la Campionatul European de tineret. Cealaltă partidă, România – Olanda, s-a încheiat 1-1. Tricolorii sunt pe poziția a treia.

Tot ieri s-a jucat și prima etapă din grupa B. Cehia a ținut-o în șah pe Italia. A fost 1-1, într-o partidă cu multe faze de poartă. Scamacca, cel care a semnat "dubla" în Parma – Genoa 1-2, a deschis scorul pentru Italieni în minutul 31. Maggiore a trimis în proprie poartă cu un sfert de oră înainte de final.

În celalalt duel al grupei, Spania a făcut instrucție cu Slovenia. A fost 3-0 pentru iberici. Puado, Villar și Miranda și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentele grupelor de la Euro U21 după prima zi

Grupa A:

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Grupa B:

1. Spania 3 puncte
2. Italia 1 punct
3. Cehia 1 punct
4. Slovenia 0 puncte

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și