Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV România U21 are un nou lider: ”Nu începe echipa fără el!” Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au plecat în Ungaria

Silviu Corneanu Publicat: 23 martie 2021, 8:55

Reclamă
TOȚI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV România U21 are un nou lider: ”Nu începe echipa fără el!” Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au plecat în Ungaria

Mihai Stoichiță este directorul tehnic al FRF

AS.ro

Noua generație de la tineret are un nou lider, în persoana lui Olimpiu Moruțan, care a și luat numărul 10, după cum a anunțat Mihai Stoichiță. Directorul tehnic de la FRF a plecat alături de Răzvan Burleanu în Ungaria, pentru a asista la meciul de debut al jucătorilor pregătiți de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un lider, Moruțan, cum să nu fie un lider, și nu numai el. La Steaua nu începe echipa fără el și fără Olaru. Acum, la Steaua se așează totul în jurul a doi copii de 20 de ani. Nu trebuie să aibă fircă de nimic”, a anunțat Mihai Stoichiță într-un interviu pentru AntenaSport.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România U21, obiectiv îndrăzneț la EURO

Deși nu a dezvăluit obiectivul tricolorilor mici, Mihai Stoichiță a lăsat de înțeles că Moruțan și compania vor să depășească performanța generației precedente.

Avem echipă foarte bună. Nu avem motive să fim îngrijorați. Nu e presiune pe ei. Obiectivul l-au atins, ce vine de acum înainte este bonus. 

Faptul că, sub presiune, s-au calificat ar trebui să fie mai bine. Ei și-au autoimpus obiective extrem de îndrăznețe. Am încredere că le vor realiza”, a spus Mihai Stoichiță la plecarea către Ungaria.

Reclamă

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și