Închide meniul

FRF a anunţat care sunt cei doi antrenori care îl pot înlocui pe Mirel Rădoi. "O să avem concurenţă mare"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2021, 5:15

Reclamă
FRF a anunţat care sunt cei doi antrenori care îl pot înlocui pe Mirel Rădoi. "O să avem concurenţă mare"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi poate fi schimbat cu Şumudică sau Reghecampf

Conform directorului tehnic al Federaţiei, lupta finală s-ar putea da între Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică. Amândoi sunt liberi de contract şi aşteaptă un telefon de la Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF are soluţii în cazul în care Mirel Rădoi renunţă la funcţia de selecţioner

"În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta (n.r. Marius Șumudică și Laurenţiu Reghecampf), dar e concurență acolo.

Avem antrenori care au început să fie permanentizați și în alte părți ale globului, nu numai în România. Și o să avem concurență mai mare", a spus Mihai Stoichiță după meciul dintre Dinamo şi Chindia.

Mirel Rădoi a fost dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. A rămas în cele din urmă şi este pregătit să înceapă preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar, din 2022, acolo unde tricolorii sunt în grupă cu Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein şi Macedoania de Nord.

Marius Şumudică tocmai s-a despărţit cu scandal de Gaziantep. Chiar dacă jucătorii au încercat să-i salveze postul, autorităţile locale s-au opus şi i-au grăbit românului plecarea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și