Închide meniul

FRF a anunţat care sunt cei doi antrenori care îl pot înlocui pe Mirel Rădoi. "O să avem concurenţă mare"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2021, 5:15

FRF a anunţat care sunt cei doi antrenori care îl pot înlocui pe Mirel Rădoi. "O să avem concurenţă mare"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi poate fi schimbat cu Şumudică sau Reghecampf

Conform directorului tehnic al Federaţiei, lupta finală s-ar putea da între Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică. Amândoi sunt liberi de contract şi aşteaptă un telefon de la Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF are soluţii în cazul în care Mirel Rădoi renunţă la funcţia de selecţioner

"În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta (n.r. Marius Șumudică și Laurenţiu Reghecampf), dar e concurență acolo.

Avem antrenori care au început să fie permanentizați și în alte părți ale globului, nu numai în România. Și o să avem concurență mai mare", a spus Mihai Stoichiță după meciul dintre Dinamo şi Chindia.

Mirel Rădoi a fost dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. A rămas în cele din urmă şi este pregătit să înceapă preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar, din 2022, acolo unde tricolorii sunt în grupă cu Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein şi Macedoania de Nord.

Marius Şumudică tocmai s-a despărţit cu scandal de Gaziantep. Chiar dacă jucătorii au încercat să-i salveze postul, autorităţile locale s-au opus şi i-au grăbit românului plecarea.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și