Închide meniul

UEFA a clarificat situaţia! Norvegia nu riscă descalificarea. Cum arată clasamentul grupei României

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2020, 5:34

Reclamă
UEFA a clarificat situaţia! Norvegia nu riscă descalificarea. Cum arată clasamentul grupei României

ProfimediaImages

UEFA a anulat meciul României cu Norvegia şi nu vom avea duelul Tătăruşanu - Haaland

Echipa lui Haaland va pierde meciurile cu România şi Austria, dacă nu va exista o echipă secundă care să facă deplasarea la Viena. Nu se pune problema ca UEFA să "umble" la celelalte puncte acumulate până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru se întâmplă în cazuri excepţionale, atunci când o federaţie desconsideră o competiţie a forului european. Nu este cazul acum, ţinând cont că norvegienii au fost nevoiţi să respecte o decizie a autorităţilor.

Explicaţia dată de UEFA după ce meciul România – Norvegia a fost anulat

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. 

Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro.

Clasamentul grupei cu o victorie la "masa verde" a României

1. Austria 9 puncte (cu două jocuri rămase)
2. Norvegia 9 puncte (un joc rămas)
3. România 7 puncte (un joc rămas)
4. Irlanda de Nord 1 punct (două jocuri rămase)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și