Închide meniul

Incredibil! Numărul record de măști pe care-l folosește un jucător de la națională pe zi. Imagini de la ultimul antrenament | VIDEO

Silviu Corneanu Publicat: 9 noiembrie 2020, 18:49

Reclamă
Incredibil! Numărul record de măști pe care-l folosește un jucător de la națională pe zi. Imagini de la ultimul antrenament | VIDEO

FRF

Tricolorii folosesc un număr record de măști

Conform FRF, jucătorii chemați de Rădoi utilizează 1800 de măști într-un cantonament, iar un jucător folosește cel puțin 7 măști pe zi, în condițiile în care recomandarea autorităților este ca o mască de protecție împotriva COVID-19 să fie schimbată o dată la patru ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un jucător de la națională folosește 7 măști pe zi

Cei 23 de jucători folosesc pe durata fiecărui cantonament 1.800 de măști de protecție COVID! Practic, timp de 11 zile, fiecare jucător folosește cel puțin 7 măști pe zi!

Purtarea măștii e obligatorie în cantonamentul de la Mogoșoaia, în autocar, hoteluri și în diferite zone ale stadioanelor”, se arată într-un comunicat al celor de la FRF.

VIDEO cu antrenamentul României

Staff-ul tehnic al naționalei, condus de Mirel Rădoi, a organizat o sesiune de antrenament în această seară, în care i-a pus serios la treabă pe tricolori. 

Ședința de pregătire a început cu exerciții de circulație și posesie a mingii, după care s-a trecut la antrenamente pe poziții defensive și ofensive. Tricolorii care au ajuns astăzi au avut un program separat, de refacere.

Reclamă
Reclamă 4

Programul României în luna noiembrie

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și