Închide meniul

Incredibil! Numărul record de măști pe care-l folosește un jucător de la națională pe zi. Imagini de la ultimul antrenament | VIDEO

Silviu Corneanu Publicat: 9 noiembrie 2020, 18:49

Reclamă
Incredibil! Numărul record de măști pe care-l folosește un jucător de la națională pe zi. Imagini de la ultimul antrenament | VIDEO

FRF

Tricolorii folosesc un număr record de măști

Conform FRF, jucătorii chemați de Rădoi utilizează 1800 de măști într-un cantonament, iar un jucător folosește cel puțin 7 măști pe zi, în condițiile în care recomandarea autorităților este ca o mască de protecție împotriva COVID-19 să fie schimbată o dată la patru ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un jucător de la națională folosește 7 măști pe zi

Cei 23 de jucători folosesc pe durata fiecărui cantonament 1.800 de măști de protecție COVID! Practic, timp de 11 zile, fiecare jucător folosește cel puțin 7 măști pe zi!

Purtarea măștii e obligatorie în cantonamentul de la Mogoșoaia, în autocar, hoteluri și în diferite zone ale stadioanelor”, se arată într-un comunicat al celor de la FRF.

VIDEO cu antrenamentul României

Staff-ul tehnic al naționalei, condus de Mirel Rădoi, a organizat o sesiune de antrenament în această seară, în care i-a pus serios la treabă pe tricolori. 

Ședința de pregătire a început cu exerciții de circulație și posesie a mingii, după care s-a trecut la antrenamente pe poziții defensive și ofensive. Tricolorii care au ajuns astăzi au avut un program separat, de refacere.

Reclamă
Reclamă 4

Programul României în luna noiembrie

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

17:30

VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona

17:19

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!”

17:15

Concluziile lui Adrian Mutu, după Belgia – România 2-0! Capitolul la care mai au de lucrat tricolorii lui Edi Iordănescu

17:04

„Tricolorii”, taxaţi de Marius Şumudică, după înfrângerea cu Belgia! Faza care l-a uluit: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

16:54

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și