Închide meniul

Ianis Hagi, lăsat pe bancă de Mirel Rădoi! "Pedeapsă" pentru declarațiile date după eșecul cu Norvegia? Cine îl ține pe bancă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2020, 17:26

Reclamă
Ianis Hagi, lăsat pe bancă de Mirel Rădoi! "Pedeapsă" pentru declarațiile date după eșecul cu Norvegia? Cine îl ține pe bancă

Profimediaimages

Mirel Rădoi a fost în dispută cu Ianis Hagi

Fiul "Regelui" a fost titular în ultimul meci al naționalei. La finalul eșecului cu 0-4 a părut a critica tactica aleasă de Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis nu a prins primul "11" în confruntarea de pe stadionul Ilie Oană. Rădoi a ales un trio ofensiv format din Ciprian Deac, Denis Alibec și Alex Mitriță.

Ianis Hagi: ”Întrebați-l pe selecționer de ce nu am avut ocazii”

Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a fost declarația lui Ianis Hagi după meciul cu Norvegia.

Mirel Rădoi i-a dat replica

Dacă jucătorii dau astfel de declarații, trebuie să le și probeze. Am primit raportul după meci. Când avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți avea continuitate. Mingea e una singură, dacă nu o ai, înseamnă că e la adversar și trebuie să alergi după ea să o recuperezi.

Reclamă

Dacă nu îți place să o ții în momentul în care o ai, e clar că trebuie să alergi după ea. Sunt momente în care, dacă nu faci ce ai antrenat la antrenament, alergi și mai mult de 4-5 minute după minge”, a declarat selecționerul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și